miercuri, 4 noiembrie 2015

Cadouri corporate pentru Craciun

        
       Sarbatoarea Craciunului este singura sarbatoare care ne face sa fim mai generosi, mai darnici dar in acelasi timp si recunoscatori . 

           O solutie pentru motivarea angajatilor, dar nu numai, ci si de a ne arata multumirea fata de ei, este de a alege ca si cadouri de Craciun, traditionalele cosuri umplute cu nelipsitele alimente precum vinul, cozonacul, panettone, cafea, praline, ciocolata, accesorii decorative si alte sortimente delicioase. Ambalate cu gust, in cosuri impletite, dau o nota de eleganta suplimentara

           Echipa CosuriCorporate realizeaza cosuri cadou standard, care pot fi comandate de pe pagina web http://www.cosuricorporate.ro, dar permite clientilor in acelasi timp sa-si personalizeze cosurile dupa propriile preferinte, in functie de buget si de bunatatile dorite. Impactul va fi garantat, cu siguranta ve-ti reusi sa transmiteti un mesaj pozitiv angajatilor, cu ocazia sfarsitului de an, indiferent ca sunt femei sau barbati, starnind incantarea in sufletele lor.

         
          In catalogul nostru gasiti atat cosuri cadou standard pentru angajati, premium pentru colaboratori sau clienti, cat si cosuri cadou exclusiviste ce contin cele mai fine bauturi, ciocolata rafinata, praline belgiene si alte sortimente potrivite pentru cei mai importanti parteneri de afaceri. 

Cos cadou standard - 84.99 lei
Cos cadou Premium - 314.99 lei
Cos cadou Exclusivist - 949.99 lei

            Deasemenea, comandand online, reusiti sa economisiti timp si efort. Oferind un cos cadou, ve-ti reusi sa aduceti bucurie si un zambet larg atat angajatului, cat si intregii sale familii, de la mic la mare, prin produsele de calitate continute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu